ukenru
u-radi-vidreaguvali-na-initsiativu-zelenskogo-schodo-lyustratsiyi

У Раді відреагували на ініціативу Зеленського щодо люстрації

 • 13353 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський має намір люструвати тих, хто протягом останніх 5 років захищав країну від країни-агресора. Про це заявив спікер парламенту Андрій Парубій, закриваючи вечірня засідання ВР, передає кореспондент УНН.

"У час, коли ми захищали Україну, він смішив коміком Путіна… Тепер він хоче нас люструвати", - обурився спікер.

Він зазначив, що час "авантюристів" швидко мине і суспільство прокинеться вже під час позачергових виборів до парламенту 21 липня, які, на думку Парубія, є "авантюрою".

Після цього голова ВР закрив вечірнє засідання, запросивши усіх народних депутатів на невеличке святкування завершення каденції Верховної Ради 8-го скликання.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що напрацьованим його командою законопроектом пропонується люструвати осіб, які у період з 23 лютого 2014-го до 19 травня 2019 року обіймали посади Президента України, голови Верховної Ради, Генерального прокурора, голови СБУ, голів Антимонопольного комітету та Фонду державного майна, голів Державної фіскальної служби та митниці, секретаря РНБО, керівників оборонних підприємств.

Українські Національні Новини

Політика