ukenru
u-punkti-propusku-na-chernigivschini-viluchili-kosmetiku-na-mayzhe-120-tisyach-grn

У пункті пропуску на Чернігівщині вилучили косметику на майже 120 тисяч грн

 • 8625 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Через пункт пропуску "Сеньківка" у Чернігівській області намагалися провезти косметику на майже 120 тисяч гривень. Про це повідомив прес-центр Держприкордонслужби, передає УНН.

Так, учора в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Сеньківка" на в’їзд в Україну по "зеленому коридору" оформлявся автомобіль Hyundai.

"В ході спільного зі співробітниками митниці огляду автомобіля, під обшивкою сидінь, виявлено значну кількість косметичних засобів іноземного виробництва. У подальшому встановлено, що товар віз 43-річний громадянин України, пасажиром автомобіля. Всього нараховано понад 130 упаковок накладних вій та більше 150 упаковок клейової суміші для вій", - йдеться в повідомленні.

Косметику оцінили у майже 120 тисяч гривень. Її вилучили встановленим порядком.

На власника складено протокол про притягнення до адмінвідповідальності за незаконне переміщення товарів через кордон з приховуванням. Крім того, у судовому порядку буде вирішуватися питання щодо конфіскації автомобіля як засобу переміщення контрабандних товарів.

Нагадаємо, на окуповану територію намагалися незаконно провезти автомобіль, який за базами даних Інтерполу значився викраденим в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП