ukenru
u-prokuraturi-rozpovili-yakikh-sprav-torik-rozsliduvali-naybilshe

У прокуратурі розповіли, яких справ торік розслідували найбільше

 • 7744 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Упродовж минулого року слідчі органів прокуратури розслідували 23,3 тис. кримінальних проваджень, переважна кількість з яких - про тяжкі та особливо тяжкі злочини та інші. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передає УНН.

"Упродовж 2017 року слідчими Головного слідчого управління та регіональних прокуратур розслідувано понад 23 300 кримінальних проваджень, переважна кількість з яких про тяжкі та особливо тяжкі злочини, злочини вчинені службовими особами органів влади та місцевого самоврядування, злочини, які викликають великий суспільний резонанс, у тому числі корупційного спрямування", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за вказаний період слідчими регіональних прокуратур завершено досудове розслідування у 11 108 кримінальних провадженнях, слідчими Головного слідчого управління Генеральної прокуратури - у 215 кримінальних провадженнях.

Також упродовж 2017 року слідчими Головного слідчого управління та регіональних прокуратур до суду направлено 1 412 обвинувальних актів, з яких 571 - про корупційні правопорушення (стосовно 724 осіб), 19 - про правопорушення, вчинені у складі організованих груп та злочинних організацій (стосовно 81 особи). Слідчими Головного слідчого управління Генеральної прокуратури до суду направлено 72 обвинувальних акти у кримінальних провадженнях, 30 (стосовно 42 осіб) з яких - про корупційні кримінальні правопорушення.

Нагадаємо, поліція оприлюднила дані про розкриття вбивств за останні 20 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП