ukenru
u-privatnomu-budinku-na-odeschini-znayshli-chotiri-trupi

У приватному будинку на Одещині знайшли чотири трупи

 • 14014 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. У приватному будинку в одному з сіл Ізмаїльського району Одеської області знайшли тіла чотирьох людей з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління поліції.

"Тіла господаря, двох чоловіків та жінки з ознаками насильницької смерті були виявлені сьогодні в приватному будинку в одному з сіл району", – йдеться в повідомленні.

Через це весь особовий склад Ізмаїльського відділу поліції було піднято по тривозі. На місці події працюють поліцейські місцевого відділу поліції, експерти, кінологи, патрульні поліцейські, працівники Головного управління НП в Одеській області та співробітники прокуратури.

"За даним фактом Ізмаїльським ВП розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 115 КК України (вбивство двох або більше осіб)", – прокоментували в поліції.

Нагадаємо, у Дніпрі у сміттєвому баку знайшли валізу з тілом молодої жінки. Як уточнили в поліції, на тілі дівчини були відсутні сліди насильницької смерті.

Згодом виявилося, що загибла – 19-річна мешканка Новомосковського району Дніпропетровської області, яка останній час проживала в м. Дніпро.

Виявилося, що вона померла внаслідок тупої травми шиї та механічної асфіксії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП