ukenru
u-potriyniy-dtp-na-khmelnichchini-postrazhdali-chetvero-lyudey

У потрійній ДТП на Хмельниччині постраждали четверо людей

 • 11719 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. У ДТП у Хмельницькій області постраждали четверо людей, серед яких – дворічна дівчинка. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління поліції.

Так, аварія сталася вчора, 24 грудня, близько 12:55 години на автодорозі "Житомир – Чернівці", поблизу села Антонівці.

"Попередньо встановлено, що 35-річний житель с. Вовківці Хмельницького району, керуючи автомобілем "Ауді А6", не врахувавши дорожньої обстановки та безпечної дистанції руху, допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2107" під керуванням 26-річного жителя м. Хмельницького. Після цього "ВАЗ" виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем "БМВ 525" під керуванням 26-річного жителя м. Хмельницького", – йдеться в повідомленні.

Через ДТП водії "БМВ" та "ВАЗу", а також двоє пасажирів автомобіля "БМВ", жителі Хмельницького, 1959 і 2016 років народження, отримали тілесні ушкодження. Їм надали медичну допомогу без госпіталізації. Водій автомобіля "Ауді" тілесних ушкоджень не отримав.

"По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини події", – повідомили в поліції.

Нагадаємо, у ДТП у Житомирській області загинула людина і ще семеро, серед яких троє дітей, потрапили до лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП