ukenru
u-posolstvi-rozpovili-pro-stan-dvokh-infikovanikh-novim-koronavirusom-ukrayintsiv

У посольстві розповіли про стан двох інфікованих новим коронавірусом українців

 • 25932 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Двоє українців, які заразилися на новий коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess і зараз перебувають в японських медичних закладах, почуваються добре. Про це кореспонденту УНН повідомили у консульському відділі посольства України в Японії.

"Двоє українців, що були госпіталізовані, почуваються добре… Ми сьогодні відвідували госпіталь, де один із наших громадян є. Нам підтвердили, що стан хороший, і що наступного тижня ця особа, можливо, вже вийде", - розповіли у посольстві, зазначивши, що два заражені українці перебувають в різних медичних установах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада Японії евакуює з круїзного лайнера Diamond Princess літніх людей

У дипустанові прогнозують, що, якщо в одного українця така гарна динаміка, то й в іншого є всі шанси вийти наступного тижня з лікарні.

Нагадаємо, що двох інфікованих коронавірусом українців з круїзного лайнера Diamond Princess, пришвартованого біля берегів Японії, зняли з лайнера та перевезли до японських медзакладів столичного регіону. Там вони мали перебувати в ізоляції під відповідним медичним спостереженням щонайменше 14 днів.

Як раніше повідомляв УНН, 9 лютого стало відомо, що 20-річний українець на круїзному лайнері Diamond Princess заразився китайським коронавірусом. Пізніше у МЗС підтвердили це. А вже 10 лютого японські ЗМІ заявили про другого зараженого коронавірусом українця на борту лайнера. У МЗС України підтвердили цю інформацію.

Українські Національні Новини

Суспільство