ukenru
u-poroshenka-anonsuvali-debati-z-zelenskim-na-olimpiyskomu-19-kvitnya-o-19-00

У Порошенка анонсували дебати з Зеленським на "Олімпійському" 19 квітня о 19:00

 • 15412 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. У штабі кандидата у президенти України Петра Порошенка, який наразі є чинним Главою держави, анонсували дебати Порошенка з його опонентом Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" у п'ятницю, 19 квітня, о 19:00. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці передвиборчої кампанії Петра Порошенка у Facebook, передає УНН.

"#CтадіонТакСтадіон. Початок дебатів о 19:00. Рамки будуть відкритими на вхід з 16:30, вхід за списками та посвідченнями особи", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Порошенко пообіцяв 19 квітня прийти на дебати на "Олімпійський".

Напередодні команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського домовились щодо оренди спортивного комплексу "Олімпійський" для дебатів.

Раніше кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до чинного Глави держави Петра Порошенка, зокрема, щодо їх проведення на НСК "Олімпійський".

Його пропозицію кандидат у президенти Петро Порошенко прийняв, вказавши: "стадіон, так стадіон".

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців.

У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня. Офіційно до другого туру пройшли Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Українські Національні Новини

Політика