u-polshchi-zavershyly-rozsliduvannia-shchodo-shpyhunskoi-merezhi-rf-sudytymut-16-osib

У Польщі завершили розслідування щодо шпигунської мережі рф: судитимуть 16 осіб

 • 17792 переглядiв

Польське Бюро розслідувань завершило розслідування щодо мережі з 16 шпигунів, які готували диверсії на залізниці, після чого відбудуться судові процеси над особами, звинуваченими в роботі на росію.

Агентство внутрішньої безпеки Польщі (ABW) завершило розслідування щодо шпигунської мережі рф, які готували диверсії на залізниці. Судитимуть 16 людей. Про завершення розслідування повідомив міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінський, передає УНН.

Обвинувальним актом завершилось розслідування ABW щодо шпигунської мережі, що працювала на росіян. Виявлені та арештовані 16 підозрюваних у цій справі. Це величезний успіх польської контррозвідки. Безпека Польщі та поляків для нас найважливіша.

Міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінський

Деталі

Агентство внутрішньої безпеки оголосило обвинувальний акт проти 16 іноземців, звинувачених у шпигунстві на користь російської федерації. "Слідство вело Агенство внутрішньої безпеки під наглядом Люблінського відділу Національної прокуратури", – йдеться у повідомленні ABW. 

За даними польських правоохоронців, угруповання діяло на замовлення російських спецслужб. Його метою було низка диверсій, зокрема на залізничних сполученнях та в аеропорту у Ясьонці поблизу Жешува.

Нагадаємо

У середині березня Агентство внутрішньої безпеки Польщі (ABW) затримало шістьох іноземців з-за східного кордону, які пов'язані з російською шпигунською мережею. 

Тетяна Салганік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні дозволили самопідготовку до іспиту з теорії водіння

     • 16846 переглядiв

    У Кривому Розі під час повітряної тривоги пролунав вибух

     • 24042 переглядiв

    Світовий ринок смартфонів зростає вперше з червня 2021 року

     • 20063 переглядiв