ukenru
u-polschi-vidnovili-poshuki-zniklogo-bezvisti-ukrayinskogo-moryaka

У Польщі відновили пошуки зниклого безвісти українського моряка

 • 10746 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. На півночі Польщі відновили пошуки зниклого безвісти 29-річного українського моряка, який вночі, ймовірно, випав за борт торговельного судна в Балтійському морі. Про це передає УНН з посиланням на Польське радіо.

"Щодо того, що чоловік зник безвісти, команда зорієнтувалася лише під час швартування у порті. Це було в четвер близько 22 години. Тоді було повідомлено рятувальну службу. Відомо, що 29-річний чоловік мав на собі рятувальний жилет і робоче вбрання. Пошуки, що тривали всю ніч, не дали жодного результату. Зранку у п’ятницю рятувальну операцію припинили, але нещодавно було прийнято рішення її відновити. Як сказав речник Морської служби пошуку і спасіння Рафал Ґек, з боку моря відповідні райони прочісує гелікоптер Військового флоту, а затоку – рятувальний корабель "Kapitan Poinc". Пошуки мають тривати до смеркання, коли будуть прийняті чергові рішення. Умови на Балтиці добрі, але температура води становить приблизно 4С. Людина здатна вижити в ній декілька годин", - пише видання.

Нагадаємо, на півночі Польщі завершили пошуки українського моряка, який випав за борт торговельного судна в Балтійському морі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП