ukenru
u-polschi-v-ofis-opozitsiynoyi-partiyi-nadislali-listi-z-pogrozami

У Польщі в офіс опозиційної партії надіслали листи з погрозами

 • 6328 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Головна поліцейська комендатура підтвердила інформацію про листи з погрозами, які були розіслані в офіси депутатів партії "Громадянська платформа". Про це повідомляє УНН з посиланням на Радіо Польща.

Раніше директор національного відділення "Громадянської платформи" Петро Борис повідомив, що офіси депутатів "в Познані, Щецині, Білостоці, Лодзі, Любліні, Вроцлаві, Кракові та Катовіце" отримали повідомлення про закладені бомби.

Співробітник Головної поліцейської комендатури Анджей Броварек зазначає, що поліція щодня отримує велику кількість помилкових повідомлень про закладені бомби, тому варто стримувати емоції при розголосs подібних ситуацій. Він підкреслив, що тему помилкових повідомлень краще не афішувати.

Нагадаємо, 53-річний мер Гданська Павел Адамович помер в лікарні після отриманих ножових поранень, які йому завдав 27-річний житель Гданська, zrbq кілька тижнів тому звільнився з в'язниці. Там він провів п'ять років за пограбування банків. Напад було скоєно на святковому концерті благодійного фонду в момент, коли градоначальник перебував на сцені.

Підозрюваного у вбивстві заарештували на три місяці.

Обвинувачений у вбивстві мера Гданська не визнав свою провину.

Українські Національні Новини

Новини Світу