ukenru
u-politsiyi-zayavili-pro-zatrimannya-devyatokh-narkodilkiv-iz-kilkokh-krayin

У поліції заявили про затримання дев’ятьох наркоділків із кількох країн

 • 9266 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У результаті двох спецоперацій правоохоронці затримали дев’ять міжнародних наркоділків із Нідерландів, Голландії, Великобританії, Росії, України та вилучили понад півтони кокаїну. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Нацполіції — начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, передає УНН.

"Протягом останніх двох тижнів оперативники Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури провели дві успішних спецоперації, їх результат — затримані дев’ять міжнародних наркодільців з Нідерландів, Голландії, Великобританії, Росії, України та вилучено понад півтони кокаїну", - написав Аброськін.

Він зазначив, що до затриманих та їх оточення "дуже багато питань, бо почували вони себе всі разом у нас в країні дуже вільно".

Нагадаємо, поліція викрила діяльність міжнародної групи злочинців, які постачали наркотики з Латинської Америки до західної Європи. У результаті операції було затримано трьох громадян України та громадян Нідерландів і Великої Британії. Також вилучено 400 кг кокаїну на суму 60 мільйонів доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП