ukenru
u-politsiyi-rozpovili-komu-nalezhat-skhovani-na-pidpriyemstvi-u-kiyevi-granatometi

У поліції розповіли, кому належать сховані на підприємстві у Києві гранатомети

 • 25218 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. За попередніми даними, зброя та боєприпаси, вилучені із схованки на території агрокомбінату у Подільському районі Києва, належить бійцю добровольчого батальйону. Про це заявила тимчасово виконувач обов’язків начальника Подільського управління поліції у Києві Наталія Зіненко, передає УНН з посиланням на прес-службу столичного управління поліції.

"З місця події вилучили чотири гранатомети, три порохові заряди, два кілограми вибухівки та понад 200 патронів до автомата Калашникова. За оперативною інформацією, вилучені предмети належить бійцю добровольчого батальйону, який у період із 2014-го до 2016 року привіз їх до Києва", - сказала Зіненко.

Наразі вилучені предмети слідчі направили на проведення експертизи, після отримання висновку якої особа, яка причетна до незаконного зберігання боєприпасів, та ймовірні спільники будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, вчора співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ виявили у Києві схованку з військовими засобами ураження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП