ukenru
u-politsiyi-nazvali-osnovni-versiyi-vbivstva-sheremeta

У поліції назвали основні версії вбивства Шеремета

 • 16975 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Голова Національної поліції України Сергій Князєв під час доповіді представників правоохоронних органів про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета назвав основні версії слідства щодо злочину, передає кореспондент УНН.

"Слідством висунуто наступну версію злочину: професійна діяльність громадянина Шеремета на території України та за кордоном, зокрема в Білорусії та Росії; дестабілізація соціально-політичної ситуації в Україні; побутові та міжособистісні конфліктні ситуації; помилка в об’єкті злочину з огляду на те, що автомобіль належить та використовувався співмешканкою загиблого, тобто власником був не загиблий Шеремет", - сказав Князєв.

Він додав, що правоохоронцями окремо перевіряється причетність до вбивства екстремістськи налаштованих груп осіб.

"Окремо перевіряється причетність до вбивства екстремістськи налаштованих груп осіб, які намагаються чи намагалися досягнути своїх цілей: зміна влади, повалення Конституції злочинним способом тощо", - сказав голова Нацполіції.

Як повідомляв УНН, за словами голови Нацполіції Сергія Князева, поліція має низку перспективних напрямів щодо розкриття вбивства Павла Шеремета.

20 липня 2016 року біля 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП