ukenru
u-politsiyi-donechchini-rozpovili-podrobitsi-poshuku-zniklogo-biytsya-kontraktnika

У поліції Донеччини розповіли подробиці пошуку зниклого бійця-контрактника

 • 8532 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 17 грудня. УНН. Боєць-контрактник на Донеччині не зникав. 23-річний житель Хмельницької області, який проходив службу в зоні АТО, вибув з військової частини на лікування в рідну область. Згідно з повідомленням Західного територіального управління військової служби правопорядку, зниклий чоловік вже знайдений у Черкасах. Про це повідомили УНН у відділі комунікації поліції Донецької області.

Як повідомили у поліції, в інтернет-ресурсах з’явилася інформація про те, що під Волновахою зник військовослужбовець, однак вона не відповідає дійсності. 

Військовослужбовець залишив військову частину 2 листопада цього року у зв’язку із хворобою. Він був спрямований до місцевого госпіталю, а 7 листопада був переведений до медзакладу за межами Донецької області.

Встановлено, що чоловік проходив курс лікування у військовому госпіталі м. Хмельницька, який самовільно залишив 30 листопада. До військової частини та взагалі на Донеччину боєць не повертався.

За даними військової служби правопорядку, військовослужбовець був знайдений у м. Черкаси та наразі перебуває там.

Нагадаємо, як повідомляв УННправоохоронці Хмельниччини знайшли військовослужбовця, який зник з ВЧ. За інформацією правоохоронців вчора, 16 грудня, із заявою про зникнення військовослужбовця-контрактника ЗСУ до поліції звернулись родичі, жителі Шепетівського району. Правоохоронці внесли відомості до ЄРДР за ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. На пошуки військовослужбовця було залучено працівників поліції кількох районів і міст області.

Під час досудового розслідування було встановлено, що військовослужбовець весь час перебував в одному з місцевих готелів області. Правоохоронці встановили і опитали молоду жінку і встановили, що чоловік надсилав родичам SMS-повідомлення з власного мобільного телефону з вимогою сплатити викуп за начебто його викрадення. Дівчина також повідомила, що чоловік, якого розшукують, сів у потяг, що прямує до Маріуполя. Інформацію було передано відповідним службам. Вже сьогодні стало відомо що військовослужбовця висадили з потягу на станції Корсунь-Шевченківський Черкаської області працівники військової служби правопорядку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП