ukenru
u-podalshomu-ye-zagroza-ataki-okupantiv-na-kiyiv-ta-chernigiv-mvs

Окупанти ще можуть намагатися атакувати Київ та Чернігів – МВС

 • 860751 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Наразі не зафіксовано скупчення російських військ на кордоні України з білоруссю, проте загроза атаки на Київ та Чернігів у майбутньому досі є. Про це в ефірі телемарафону повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає УНН.

Цитата

"Справді, білоруси зараз ведуть навчання і оголошується про те, що через деякий час знову будуть нові навчання. Поки що ми не бачимо концентрації російських військ на кордоні із білоруссю. І говорити про те, що там найближчим часом існує вірогідність того, що росіяни почнуть якісь атаки зі сторони Білорусі на Чернігів чи то Київ ми не можемо, це не так. Але відкидати, на жаль, в майбутньому це не можна", - сказав Денисенко.

Він наголосив, що зараз всі сили концентруються на Донбасі, адже воювати одразу на багатьох фронтах у рф немає можливості. Крім того, Денисенко зазначив, активно проводиться мобілізація з так званих Л/ДНР, частина мобілізованих вже беруть участь у бойових діях. Найближчим часом вони спробують провести мобілізацію і на окупованих частинах Херсонської та Запорізької областей.

Нагадаємо

росія оголосила у тимчасово окупованому Криму мобілізацію військових, які зрадили Україну в 2014 році.

Українські Національні Новини

Суспільство