ukenru
u-parye-stvoryuyetsya-nova-prorosiyska-deputatska-grupa-o-goncharenko

У ПАРЄ створюється нова проросійська депутатська група – О.Гончаренко

 • 17669 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. У Парламентській Асамблеї Ради Європи Кремль здійснює спробу запустити альтернативний сценарій з розвалу роботи ПАРЄ – створення нової групи делегатів з низки країн, до якої увійде Педро Аграмунт. Про це на своїх сторінці у Facebook повідомив народний депутат України, заступник голова фракції Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко, передає УНН.

"Післе провалу свого смотрящєго за ПАРЄ Педро Аграмунта (він же "Дон Педро"), Кремль запустив альтернативний сценарій развалу роботи ПАРЄ. Зараз вони здійснюють спробу створити новую "політичну" групу в ПАРЄ", - написав О.Гончаренко.

Він нагадав, що згідно регламенту Асамблеї 20 делегатів не менше ніж з 6 країн можуть створювати свою групу.

"За наявними даними, в группу набирають делегатів з Турції, Азербайджану, Угорщини, Монако, Італии та Іспанії. Ну і, зрозуміло, сам "Дон Педро", - додав О.Гончаренко.

Раніше народний депутат України, член постійної делегації у ПАРЄ Мустафа Джемілєв повідомив, що процедура імпічменту президента Парламентської Асамблеї Ради Європи Педро Аграмунта буде продовжена на наступній сесії Асамблеє у вересні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обов’язки президента ПАРЄ виконуватиме україський політик

Нагадаємо, 28 червня фракція Європейської народної партії в Парламентській Асамблеї Ради Європи виключила зі свого складу президента Асамблеї Педро Аграмунта.

Українські Національні Новини

Політика