u-parlamenti-hruzii-stalasia-biika-cherez-zakonoproekt-pro-inoahentiv

У парламенті Грузії сталася бійка через законопроект "про іноагентів"

 • 15580 переглядiв

На засіданні грузинського парламенту Алеко Елісашвілі з партії "Громадяни" вдарив по обличчю Мамуку Мдінарадзе, який представив проект закону "Прозорість іноземного впливу", назвавши його таким, що тягне Грузію до росії, і закликав до вуличних протестів проти закону.

Вранці 15 квітня на засіданні юридичного комітету парламенту Грузії лідер партії "Громадяни" Алеко Елісашвілі вдарив лідера парламентської більшості Мамуку Мдінараддзе, який представляв депутатам законопроект "Про прозорість іноземного впливу", передає УНН із посиланням на Paper Kartuli.

"Мдінарадзе добре дали по обличчю. Я сказав, що це зроблю. Зараз не час із ними няньчитися — нас прямо тягнуть до росії. Цей закон треба засунути їм у дупу — ми або грузини, або раби. Але ж ми не раби! Ви ж бачили самі... Ми не повинні їм дозволити ухвалити цей закон. Хто любить Грузію — виходьте на вулиці, не має значення хто ви — „Наці" (прихильники партії „Єдиний національний рух") чи „Коці" (прихильники „Грузинської мрії")", — цитує Елісашвілі Publika.

Засідання комітету припинили. Але невдовзі Мдінарадзе повернувся на трибуну.

Додамо

Сьогодні, 15 квітня, юридичний комітет розпочав розгляд законопроекту "Про прозорість іноземного впливу".

Засідання відбувається на тлі мітингу біля будівлі парламенту. Зранку там зібралися сотні людей, які виступають проти цього документа. Вони скандували гасла, свистіли у свистки, тримали плакати із закликами відкликати законопроект та запалювали фаєри. На 19:00 заявлено чергову акцію протесту.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі