ukenru
u-parku-puschi-voditsi-visadili-200-vikovikh-khvoynikh-derev

У парку Пущі-Водиці висадили 200 вікових хвойних дерев

 • 10121 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Парк у Пущі-Водиці отримав 200 нових саджанців. На вихідних місцеві жителі разом з активістами та представниками депутатського корпусу висадили хвойні дерева, придбані коштами меценатів, повідомляє УНН.

Ініціювали висадку депутати Київради та представники райадміністрації.

"Відбувається висадка близько 200 хвойних дерев. Ця надзвичайно яскрава ініціатива – ілюстрація того, що відбуваються зміни в нашому місті. Це все відбувається в оновленому парку Пущі-Водиці. Це дерева не просто молоді, вони вже вікові – їм приблизно 8 років. Тобто вони вже виходжені и точно приймуться тут і будуть окрасою нашого міста", - розповів заступник голови Постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування Владислав Турець.

Найбільше серед двох сотень дерев сосни кримської, трохи берез. Саджанці відбирали представники "Київзеленбуду", а придбали за кошти меценатів.

"Свого часу "Київміськбуд" було виділено земельну ділянку у Пущі-Водиці для будівництва апарт-комплексу. Коли компанія зайшла на будівельні роботи, то до нас звернулася місцева громадськість і депутати місцевої районної ради і ми виділили півмільйона гривень для висадки нових дерев", - повідомив віце-президент ПрАТ "ХК "Київміськбуд" Василь Дудирич.

Українські Національні Новини

Київ