u-parizhi-zatrimali-vzhe-ponad-200-zhovtikh-zhiletiv

У Парижі затримали вже понад 200 "жовтих жилетів"

 • 11307 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. На вечір 23-ї суботи мобілізації учасників руху "жовтих жилетів", які вийшли на мітинги по Франції, у Парижі затримали 227 людей. Про це УНН повідомляє з посиланням на BFM TV.

Так, станом на 19:00 (20:00 за київським часом) паризька поліція затримала 227 осіб, щонайменше 122 з них – взяті під варту. Повідомляється, що більшість з цих арештів здійснена через носіння заборонених предметів.

Крім того, правоохоронці провели за день 20 тисяч превентивних перевірок.

Як повідомляв УНН, на вулиці Франції у суботу, 20 квітня, на протест вже у двадцять третій раз вийшли учасники руху "жовті жилети".

Міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер оголосив про розгортання 60 тисяч поліцейських і жандармів по всій країні у зв’язку з черговим днем мобілізації "жовтих жилетів".

Нагадаємо, хвиля протестів "жовтих жилетів" у Франції розпочалася ще 17 листопада минулого року через анонсоване підвищення акцизів на пальне. Демонстранти блокували дороги, автозаправки, сховища пального і торговельні центри, часто виникали насильницькі сутички протестувальників з правоохоронцями. Відтоді акції не припинялися й сягали піку у вихідні.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Парижі затримали вже понад 200 "жовтих жилетів"

     • 11307 переглядiв

    На Волині строковику повідомили підозру у дезертирстві

     • 9581 переглядiв

    У пункті прийому брухту в Києві знайшли степове лисеня

     • 9711 переглядiв

    Вокзал у Києві "замінував" нетверезий чоловік – поліція

     • 8489 переглядiв