ukenru
u-parizhi-vidkrivsya-disneyland

У Парижі відкрили "Діснейленд"

 • 48282 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Тематичний парк Disneyland в Парижі відкрився для відвідувачів у четвер після того, як був закритий протягом майже восьми місяців під час пандемії, але все ж деякі коронавірусні обмеження залишились в силі. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Згідно з коронавірусними правилами парку, "тісне спілкування, в тому числі обійми, будуть тимчасово заборонені". Відвідувачі старше шести років також зобов'язані носити маски.

Наташа Рафальскі, генеральний директор паризького Disneyland, повідомила, що відкриття є переломним моментом для всього туристичного і готельного сектора Франції, що виходить з пандемії.

"Ми всі з нетерпінням чекали цього моменту", - сказала вона. - Ресторани, готелі, тематичні парки, всі заклади гостинності мають важливе значення в житті французів".

Готель при парку Disney's Hotel New York - The Art of Marvel почне роботу 21 червня.

16 червня французькі власті відмінили обов'язкове носіння масок на вулиці. Крім того, з 20 червня в республіці скасовується комендантська година.

Додамо

В першу хвилю пандемії коронавірусу Disneyland, в якому працюють близько 15 тисячі осіб, був закритий з 13 березня по 15 липня 2020 року. Другий раз парк атракціонів закрився з 30 жовтня у зв'язку з введенням тоді в країні карантину. Через високі показники захворюваності у Франції його відкриття переносилося кілька разів.

До пандемії Disneyland щорічно відвідували понад 10 млн осіб. У літній період парк розваг приймав близько 80 тис. людей, значну частину яких становили іноземні туристи.

Доповнення

Згідно з останніми даними, з початку епідемії у Франції було виявлено понад 5,7 млн випадків зараження коронавірусом. Померли понад 110 тис. осіб. За останній тиждень в лікарні надійшли близько 1,7 тис. інфікованих, що в 1,5 рази менше, ніж було зафіксовано в середині травня.

Українські Національні Новини

Новини Світу