ukenru
u-nyu-yorku-zyavilas-statuya-na-chest-zukhvaloyi-divchinki

У Нью-Йорку з'явилась статуя на честь "Зухвалої дівчинки"

 • 28936 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Статуя "Зухвала дівчинка", яку поставили навпроти відомого на весь світ бронзового бика на Вол Стріт, була створена для того, щоб привернути увагу до гендерної проблеми у працевлаштуванні жінок, передає УНН з посиланням на CNN.

"Сьогодні ми закликаємо компанії зробити конкретні кроки щодо підвищення гендерної різноманітності. Ключовим фактором ефективного керівництва незалежної ради є різноманітність думок, яка вимагає директорів з різними навичками, досвідом і знаннями. Деякі дослідження показують, що компанії з більш високим рівнем гендерної різноманітності мають сильніші фінансові показники, а також менше проблем, пов'язаних з управлінням, такі як хабарництво, корупція, і шахрайство", - розповів президент і виконавчий директор американської компанії по управлінню активами SSGA Рон O'Hanley.

Зазначається, що статуя буде залишатися навпроти знаменитого бронзового Бика біля будівлі Нью-Йоркської фондової біржі, який символізує агресивний фінансовий ринок, принаймні тиждень.

Також творці пам'ятника розіслали 3500 листів із закликом надати жінкам більше можливостей для просування по кар'єрних сходах в великих компаніях США.

Як повідомляв УНН, "Чудо-жінка" стала послом ООН у боротьбі за права жінок.

Українські Національні Новини

Новини Світу