ukenru
u-nstu-sumnivayutsya-scho-kandidati-vstignut-na-dvoye-debativ-19-kvitnya

У НСТУ сумніваються, що кандидати встигнуть на двоє дебатів 19 квітня

 • 8104 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Кандидати в президенти не встигнуть взяти участь одразу у двох дебатах - і на НСК "Олімпійський", і на "Суспільному" - 19 квітня, якщо різниця у часі їхнього проведення - година. Про це під час брифінгу про порядок проведення теледебатів між кандидатами у президенти повідомив голова правління ПАТ "НСТУ" Зураб Аласанія, передає кореспондент УНН.

"О 19:00 починаються (дебати – ред.) на НСК "Олімпійському", о 20:00 ми маємо почати на "Суспільному". Ми все це прораховували. Знаючи обидва штаби, я не певний, що вони вкладуться у цей час там, на НСК "Олімпійському". Проста логістика не дозволяє навіть подумати про те, що вони можуть встигнути на 20:00 на Іллєнка (до "Суспільного" – ред.)", - зазначив Аласанія.

За його словами, НСТУ буде транслювати початок дебатів на НСК, а потім, незалежно від їх ходу, зобов’язане буде почати трансляцію зі студії, яку підготують до дебатів на телеканалі. Якщо кандидати не з'являться – телеканал буде транслювати лише відповідний напис про неявку одного чи обох кандидатів.

При цьому він наголосив, що не розуміє, навіщо кандидати "заганяють ситуацію в глухий кут".

Нагадаємо, раніше голова фракції БПП Артур Герасимов заявив, що дебати між кандидатами в президенти на стадіоні "Олімпійський" можливі лише 14 квітня, тоді як 19 квітня мають відбутися офіційні дебати в студії суспільного мовника.

Раніше кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до діючого Глави держави Петра Порошенка, зокрема, щодо їх проведення на НСК "Олімпійський". Його пропозицію прийняв чинний Глава держави, кандидат у президент Петро Порошенко, вказавши: "стадіон, так стадіон".

Українські Національні Новини

Політика