ukenru
u-niztsi-stolichnikh-shkil-prizupinili-navchannya-cherez-grip

У низці столичних шкіл призупинили навчання через грип

 • 12684 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Столичні школи спільно з районними управліннями освіти прийматимуть рішення про призупинення навчального процесу, якщо на грип і ГРІ хворіє понад 20% учнів, у деяких школах вже призупинене навчання. Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає УНН з посиланням на прес-службу столичної держадміністрації.

"Наразі у місті захворюваність на грип і ГРВІ перебуває на рівні, характерному для даного періоду року. Проте, за 4-й тиждень 2018 року зареєстровано зростання захворюваності на 11,4%, якщо порівнювати з попереднім тижнем. Зростання відбулося за рахунок дітей, і хоча наразі переважно хворіють дошкільнята, серед школярів рівень захворюваності зріс на 25%", – пояснив Микола Поворозник.

За його словами, задля уникнення розповсюдження інфекції прийнято рішення щодо призупинення занять в одній зі шкіл, де рівень захворюваності перевищив 20%. Іще у 14 відбулося часткове покласове закриття. Дошкільні навчальні заклади закриватися не будуть, додали у КМДА.

Як зазначається, за відсутності 20% від загальної кількості учнів із причини захворювання на грип та ГРІ керівники навчальних закладів мають право прийняти рішення про повне або покласове призупинення навчального процесу.

"Найбільша кількість відсутніх школярів спостерігається у Дарницькому, Оболонському, Святошинському та Солом’янському районах", – зазначив М.Поворозник.

Нагадаємо, у школах Житомира оголосили карантин.

Українські Національні Новини

Київ