ukenru
u-nimechchini-provedut-ekstreni-slukhannya-cherez-rosiyski-viyska-bilya-ukrayini

У Німеччині проведуть екстрені слухання через російські війська біля кордонів України

 • 21040 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Парламент Німеччини 9 грудня проведе слухання щодо нарощення Росією військових сил поблизу кордонів України. Про це повідомив посол України у Німеччині Андрій Мельник, інформує УНН.

Цитата

"У четвер, 9 грудня, на пленарному засіданні Бундестагу відбудуться екстрені парламентські слухання на тему: "Позиція Федерального уряду щодо скупчення російських військ вздовж державних кордонів України". Очікуємо на потужне попередження путінському режиму з Берліна", — повідомив Мельник.

‼️Breaking‼️
У четвер, 9.12., на пленарному засіданні Бундестагу відбудуться екстренні парламентські слухання на тему: «Позиція Федерального уряду щодо скупчення російських військ вздовж державних кордонів України». Очікуємо на потужне попередження путінському режиму з Берліна pic.twitter.com/eaYTxecfCz

— Andrij Melnyk (@MelnykAndrij) December 8, 2021

Нагадаємо

7 грудня відбулася онлайн-зустріч президентів Росії та США. Основною темою переговорів була Україна та російське нарощування біля її кордонів.

Під час переговорів Путін заявив, що “Росія серйозно зацікавлена ​​в отриманні надійних та юридично зафіксованих гарантій, які відкидають розширення НАТО у східному напрямку та розміщення у суміжних з РФ державах ударних наступальних систем озброєнь”, повідомили у Кремлі.

Українські Національні Новини

Політика