u-nichnomu-ekspresi-zaporizhzhia-uzhhorod-vid-speky-pomerla-liudyna-zmi

У нічному експресі "Запоріжжя-Ужгород" від спеки померла людина – ЗМІ

 • 10577 переглядiв

За інформацією від пасажирів, у нічному експресі Запоріжжя-Ужгород 16 липня померла жінка через сильну спеку у вагоні. Температура у деяких вагонах перевищувала 30°C, кондиціонер не працював, а вентиляція була неефективною.

У нічному експресі "Запоріжжя-Ужгород" 16 липня, коли за свідченнями пасажирів температура повітря піднялася вище 30 градусів, померла жінка. Про це УНН повідомляє з посиланням на Закарпаття 24.

16 липня в одному із купе раптово померла жінка, вона їхала у Стрий Львівської області до подруги

- повідомляє видання.

Зазначається, що одна з попутниць померлої пасажирки розповіла, що у купе було дуже спекотно, а кондиціонер не працював, а для мокрих та закеханих пасажирів ця подорож стала знущанням. Подорожуючі розповіли, що температура у деяких вагонах трималася на рівні вище 30°С.

Як зауважує видання, у потягах є і механічна вентиляція. Однак, при сильній спеці та нагріванні вагонів, вона не здатна опустити температуру повітря в таких умовах. До того ж пасажири розповідають, що вентиляція в нових вагонах дуже погана.

Попри те, що подія сталася дві доби тому, та громадський резонанс у мережі, Укрзалізниця офіційно не прокоментувала та не відреагувала на інформацію.

Журналісту УНН в пресслужбі Укрзалізниці повідомили, що коментар можна отримати тільки через офіційний запит.

Довідково

Нічний експрес "Запоріжжя-Ужгород" запустили у грудні 2018 року. Вагони в цьому сполученні пройшли капітально-відновлювальний ремонт.

Як впливає спека на рух поїздів: в Укрзалізниці дали роз'яснення 10.07.24, 12:56

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Під Києвом 70-річний водій на "Ravon" збив 15-річну дівчину

     • 10595 переглядiв

    Україна і Словенія підписали безпекову угоду

     • 16144 переглядiв