ukenru
u-ngu-sprostuvali-zvilnennya-personalu-novikh-sanzhar-kudi-vezut-evakuyovanikh-z-kitayu

У НГУ спростували звільнення персоналу "Нових Санжар", куди везуть евакуйованих з Китаю

 • 17344 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. У Національній гвардії України спростували інформацію про нібито масове звільнення персоналу медичного центру "Нові Санжари" в однойменному селищі на Полтавщині, куди везуть евакуйованих з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань українців та іноземців, назвавши такі дані фейком. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу НГУ.

"Сьогоднішня гаряча тема про карантинні заходи для громадян, які повернулися з Китаю, породжує багато інформаційних фейків і маніпуляцій. Інформація, подана у деяких засобах масової інформації, про масове звільнення співробітників медичного центру Національної гвардії, не відповідає дійсності. Весь персонал працює в штатному режимі", - відзначили у Нацгвардії.

У НГУ закликали не вірити фейкам і брати інформацію з офіційних джерел.

"Медичний центр "Нові Санжари" готовий забезпечити карантинні заходи для українців, які повернулися з Китаю", - додали у Нацгвардії.

Раніше на Урядовому порталі повідомлялося, що персонал, який працював у медичному центрі "Нові Санжари", вивезено з об'єкту. Ніхто з них не контактуватиме з розміщеними в обсервації евакуйованими громадянами з Китаю на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу. 

Нагадаємо, евакуйовані українці з Китаю будуть перебувати на карантині в санаторії в селищі Нові Санжари в Полтавській області, де за ними спостерігатимуть кваліфіковані лікарі і медсестри.

Як повідомляв УНН, у селищі Нові Санжари Полтавської області, куди повинні перевезти евакуйованих з китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення.

Друзі! Тут така тема сьогодні, на якій усі прагнуть маніпулювати!

Інформація, подана в статті - не відповідає дійсності.
Весь персонал працює в штатному режимі!

Не вірте фейкам. Беріть інформацію з офіційних джерел! pic.twitter.com/7fHdht6n7R

— НГУ (@ng_ukraine) February 20, 2020

Українські Національні Новини

Політика