ukenru
u-nedilyu-z-tsentralnogo-vokzalu-v-kiyevi-virushit-svyatkoviy-retropoyizd

У неділю з Центрального вокзалу в Києві вирушить святковий ретро-поїзд

 • 11479 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. До свята Трійці “Укрзалізниця” призначила курсування ретро-поїзда. Вирушити ним у подорож можна 4 червня, о 13:49 зі станції Київ-Пасажирський. Про це УНН повідомили у прес-службі “Укрзалізниці”.

За дві з половиною години пасажири проїдуться Київським залізничним кільцем, зможуть помилуватися величчю Дніпра, столичними краєвидами, побачити основні пасажирські та вантажні станції, локомотивні депо, будівлю історичного депо Київ-Московський, яке було основним для вантажних паровозів у минулі роки, та багато іншого.

До вартості квитка також входить відвідування виставки історичного рухомого складу на станції Київ-Пасажирський. Тут можна побачити паровози різних серій, унікальні тепловоз ТЭ3 та електровоз ЧС4, пасажирські вагони-салони побудови першої половини ХХ сторіччя, спеціальну техніку та інші цікавинки.

Святковий поїзд поведе паровоз Эр 787-46, бригада – з локомотивного депо станції Сновськ, яке засноване в 1873 році та є базовим депо з обслуговування паровозів в Україні. У складі поїзда 2 комфортабельні вагони з місцями для сидіння та вагон-ресторан.

Як повідомляв УНН, "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на 19 літніх поїздів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП