ukenru
u-nazk-zayavili-scho-nardep-bobov-prikhovav-2-mln-grn-dokhodiv

У НАЗК заявили, що нардеп Бобов приховав 2 млн грн

 • 9852 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду протокол про адміністративне правопорушення народним депутатом Геннадієм Бобовим, який не задекларував понад 2 млн грн доходів. Про це повідомляє прес-служба НАЗК, передає УНН.

“Протокол складено за неподання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб’єкта декларування, які виникли унаслідок доходу нарахованого 27 грудня 2016 року ПП “Сільськогосподарське підприємство “Калиновий край” у вигляді дивідендів на суму 2,1 млн грн”, - зазначили у НАЗК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК винесло припис Кличку стосовно директора "Київзеленбуду"

У відомстві нагадали, що ч.2 ст. 52 Закону України “Про запобігання корупції” визначає, що у разі суттєвої зміни в майновому стані суб’єкта декларування, а саме отримання ним доходу, придбання ним майна на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року, зазначений суб’єкт у 10-денний строк з моменту отримання доходу чи придбання майна зобов’язаний письмово повідомити про це НАЗК шляхом заповнення відповідної електронної форми через власний персональний е-кабінет у системі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко звинувачував Г.Бобова у несплаті близько 38 млн податків.

Згодом нардеп самостійно сплатив цю суму.

Українські Національні Новини

Політика