ukenru
u-nazk-povidomili-yaki-porushennya-u-deklaratsiyi-nardepa-dunayev

У НАЗК повідомили, які порушення допущені у декларації нардепа Дунаєва

 • 11276 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Народний депутат України Сергій Дунаєв, подання про зняття недоторканності проти якого направив до парламенту Генеральний прокурор Юрій Луценко, не вказав у своїй декларації за 2017 рік про участь у низці юридичних осіб. Про це сьогодні сказав журналістам голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Мангул, передає УНН.

"Висновок обґрунтований був затверджений в листопаді 2017 року. я на той час ще не працював в агентстві. Можу сказати, що народний депутат Дунаєв у декларації за 2017 рік не вказав свою участь в низці юридичних осіб", - сказав голова НАЗК, відповідаючи на запитання журналістів про те, які порушення були виявленні у декларації народного депутата Дунаєва, подання на якого Генпрокурор направив до ВР.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко направив голові Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Сергія Дунаєва.

Як повідомляв УНН, народний депутат від “Опозиційного блоку” Сергій Дунаєв не з’явився на засідання комітету з питань запобігання корупції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП