ukenru
u-natsgvardiyi-pokazali-yak-golosuyut-yikhni-viyskovi

У Нацгвардії показали, як голосують їхні військові

 • 8530 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Для реалізації виборчих прав військовослужбовців Національної гвардії, які, зокрема, задіяні в охороні громадського порядку у другому турі виборів президента України, було передбачено зміну варт та військових нарядів з наданням часу, необхідного для відвідування виборчих дільниць. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу НГУ.

"У день проведення голосування під час другого туру чергових виборів Президента України до охорони громадського порядку задіяно понад вісім тисяч військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що виконуються завдання з забезпечення територіальної цілісності України в районі проведення операції Об’єднаних сил, охорони важливих державних та військових об’єктів.

"Для реалізації виборчих прав військовослужбовців передбачено зміну варт та військових нарядів з наданням часу, необхідного для відвідування виборчих дільниць, організовано поетапне голосування підрозділів на звичайних та спеціальних виборчих дільницях у районі проведення операції Об’єднаних сил, у місті Маріуполі моніторинг процесу волевиявлення військовослужбовців здійснюється робочою групою Секретаріату уповноваженого Верховної Ради України з прав людини", - вказали у НГУ.

Другий тур виборів Президента України проходить у неділю, 21 квітня. Виборчі дільниці відкрились о 8:00 та закриються о 20:00.

Українські Національні Новини

Політика