ukenru
u-naibilsh-nebezpechnykh-naselenykh-punktakh-sumshchyny-zalyshylos-vid-3-do-10-liudei-ova

У найбільш небезпечних населених пунктах Сумщини залишилось від 3 до 10 людей - ОВА

 • 23003 переглядiв

З найбільш небезпечних населених пунктів Сумської області необхідно евакуювати від 3 до 10 людей, ще 300 залишаються в менш небезпечних районах, але також потребують евакуації.

У найнебезпечніших населених пунктах Сумщини, потрібно евакуювати від 3 до 10 людей та ще 300 осіб залишається у менш небезпечній зоні, яких також необхідно евакуювати, повідомив голова Сумської ОВА Володимир Артюх в ефірі Радіо Свобода, пише УНН.

Володимир Артюх каже, що у найнебезпечніших населених пунктах Сумщини, а їх близько 5, потрібно ще евакуювати від 3 до 10 людей у кожному, а у 8-кілометровій зоні залишається ще 300.

"Евакуаційні дії в 5 - кілометровій зоні ми почали ще влітку 2023 року. В першу чергу звідти вивезли дітей. Я думаю що у найближчу добу - дві ми їх теж звідти евакуємо" - сказав Артюх.

Також він додав, що сьогодні, крім поліції, ДСНС та адміністративних структур, у ділянках евакуації активно допомагають Збройні сили. Вони беруть участь у проведенні операцій з виведення людей з найбільш обстрілюваних районів.

Нагадаємо

За минулий тиждень росіяни застосували 111 КАБів по прифронтових населених пунктах Сумської області, значно збільшивши кількість обстрілів порівняно з минулим роком.

Ірина Колеснік

Суспільство