ukenru
u-naftogazi-prokomentuvali-noviy-shtraf-kobolyevu

У "Нафтогазі" прокоментували новий штраф Коболєву

 • 11643 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. "Нафтогаз" оскаржуватиме штраф голові компанії в 1 700 грн за ненадання інформації про виплату премії після перемоги у Стокгольмі. Про це на прес-конференції повідомив головний виконавчий директор групи "Нафтогаз" Юрій Вітренко, передає кореспондент УНН.

"Це така вже традиція, коли пан Коболєв на міжнародній арені захищає Україну, а українські суди, регулюючі органи накладають на нього штрафи. Як минулий штраф в українських судових органах ми змогли відбити, довести, що це абсурд. Так, мені здається, що ми в цьому разі у апеляційному суді, суді більш високої інстанції доведемо, що це не було обґрунтоване рішення. Ми будемо його оскаржувати", - повідомив Вітренко.

Як відомо, суд оштрафував голову "Нафтогазу" Андрія Коболєва на 1700 грн за те, що він не надав відповідь на депутатський запит щодо виплати премії у понад 45 млн грн.

Як повідомляв УНН, ДФС наклала на голову “Нафтогазу” Андрія Коболєва два адміністративні штрафи на 7 та 1,3 млрд грн через відмову НАК оформлювати та оплачувати природний газ, який “Газпром” постачав на непідконтрольні території Донецької та Луганської областей.

Подільський районний суд Києва скасував постанову Енергетичної митниці ДФС про нарахування штрафу у 7 млрд грн. 

ДФС оскаржила скасування цього рішення до Київського апеляційного адміністративного суду.

Українські Національні Новини

Політика