ukenru
u-mzs-zayavili-scho-ugorschina-pochala-diyati-tak-nibi-zakarpattya-yikhnye

У МЗС заявили, що Угорщина почала діяти так, ніби Закарпаття її

 • 14098 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Угорщина почала діяти так, немов Закарпаття є її територією. І якщо Україна не буде реагувати на такі дії Будапешта, то ця безкарність призведе до непередбачуваних наслідків. Про це "Дзеркалу тижня" заявив заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар, передає УНН.

"Угорщина почала діяти так, ніби Закарпаття її територія. Річ не тільки у видачі паспортів або запровадженні посади "урядового вповноваженого, відповідального за розвиток Закарпатської області", - зазначив Боднар.

З його слів, якщо Україна не реагуватиме на такі дії Будапешта, "то ця безкарність призведе до непередбачуваних наслідків".

"Наша мета - показати, що на регіон поширюється український суверенітет, який ми захищатимемо", - сказав заступник голови МЗС.

Нагадаємо, відносини між Україною і Угорщиною загострилися, зокрема, після оприлюднення відео та інформації про те, що в консульстві Угорщини в Береговому на Закарпатті "з келихом шампанського" громадянам України видавали угорські паспорти.  

Українські Національні Новини

Політика