ukenru
u-mzs-rf-pobachili-vtruchannya-zakhodu-u-viborchiy-protses-v-ukrayini

У МЗС РФ побачили втручання Заходу у виборчий процес в Україні

 • 10100 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Наміри кандидатів у президенти України зустрітися з главами країн Європейського Союзу є "втручанням" Заходу у виборчий процес. Про це на брифінгу в Москві сказала офіційний речник МЗС РФ Марія Захарова, передає УНН.

"Ви серйозно? Ви що, тільки зараз побачили втручання західних країн у справи України? Ми про це багато років говоримо", - відповіла Захарова на питання, чи можна вважати "втручанням" західних країн у виборчий процес України рішення Емманюеля Макрона та Ангели Меркель зустрітися з кандидатами у президенти перед другим туром.

За її словами, міністри закордонних справ країн ЄС "особисто брали участь в акціях протесту і в агітації під час першого і другого Майданів".

На думку Захарової, Франція "розтоптала суверенітет України, знищувала його протягом кількох років", а американські спецслужби займали "цілий поверх" в органах влади в Україні.

Нагадаємо, завтра Президент України Петро Порошенко зустрінеться з канцлером Німеччини Ангелою Меркель

Крім того, завтра кандидати у президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський матимуть зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Українські Національні Новини

Політика