ukenru
u-mzs-na-zasidanni-skhidnogo-partnerstva-zaproponuvali-novu-platformu-protidiyi-rf

У МЗС на засіданні "Східного партнерства" запропонували нову платформу протидії РФ

 • 17070 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Заступник міністра закордонних справ України Євгеній Єнін взяв участь у віртуальному засіданні старших посадових осіб "Східного партнерства" та привернув увагу учасників на необхідності створення нової платформи безпеки, заснованої на дотриманні суверенітету та територіальної цілісності держав-партнерів через конфлікти та загрози з боку Росії. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні взяв участь у віртуальному засіданні старших посадових осіб "Східного партнерства". Привернув увагу учасників, що поточні конфлікти та гібридні загрози з боку Росії вимагають створення в рамках СхП нової платформи безпеки, заснованої на дотриманні суверенітету та територіальної цілісності держав-партнерів", - зазначив він.

За словами Єніна, "Східне партнерство" має носити стратегічний характер та задавати амбітні цілі для проведення реформ у державах-партнерах. Це сприятиме поглибленню нашої політичної асоціації та економічної інтеграції з ЄС.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час робочого візиту до Португалії заявив, що Україна та Східне партнерство перебуватимуть у центрі уваги під час головування Португалії у Раді ЄС.

Українські Національні Новини

Політика