ukenru
u-mvs-za-dobu-zafiksovano-ponad-70-novikh-vipadkiv-covid-19-odin-letalniy

У МВС за добу зафіксовано понад 70 нових випадків COVID-19, один – летальний

 • 17340 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Станом на сьогодні зафіксовано 73 нових випадки лабораторно підтверджених діагнозів коронавірусної хвороби COVID-19 серед правоохоронців. Про це інформує пресслужба МВС України у Telegram-каналі, передає УНН.

"Кожного дня правоохоронці не тільки забезпечують правопорядок у нашій країні, а й знаходяться на "передовій" у боротьбі з COVID-19. Відтак, сьогодні, 14 вересня, зафіксовано 73 нових випадки лабораторно підтверджених діагнозів коронавірусної хвороби", - повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що найбільша кількість хворих була зафіксована: у Львівській, Чернівецькій, Житомирській, Волинській, Харківській областях та у Києві.

"Загальна кількість випадків на коронавірусну хворобу серед правоохоронців з початку пандемії – 4154, одужали – 3705 осіб, померло через COVID-19 – 11 осіб", - повідомили у міністерстві.

Зазначається також, що у деяких інфікованих може не бути симптомів або хвороба протікає у легкій формі, але якщо є хронічні захворювання, це може призвести до ускладнень або до летальних наслідків.

"Так, від COVID-19 померла співробітниця Національної поліції. Слідча мала супутні хвороби, а вірус став для неї летальним", - додали у МВС.

Як повідомляв УНН, в Україні на 9 годину 14 вересня зафіксовано вже понад 156 тисяч випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст нових випадків за добу - понад 2,4 тисячі випадків.

Українські Національні Новини

Суспільство