ukenru
u-mvs-gotovi-zabezpechiti-bezpeku-drugogo-turu-viboriv

У МВС готові забезпечити безпеку другого туру виборів

 • 7766 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Міністерство внутрішніх справ України готове забезпечувати безпеку другого туру виборів, який пройде 21 квітня. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час 12-го Київського безпекового форуму, передає кореспондент УНН.

"Попереду в нас ще одне випробовування – другий тур. Думаю, що основні ризики турбулентності, пов’язані з кампанією зміни влади, вже пройдено. Ми будемо поважати вибір українського народу. Процес передачі влади або перехід до наступного циклу влади пройде спокійно, ми зможемо забезпечити це", - зазначив Аваков.

Міністр додав, що тісна координація підрозділів МВС і громадянського суспільства дозволила провести дійсно демократичні вибори.

"Три місяці плідної роботи, разом з громадянським суспільством та ЦВК, привели до того, що були забезпечені прозорі, демократичні вибори. Я не кажу, що не було порушень. Вони були. І ми це добре знаємо. І сам факт фіксації цих порушень – окреме досягнення цього виборчого процесу. Ми створили інтерактивну карту, де в реальному часі можна було відслідковувати всі порушення виборчого законодавства", - наголосив міністр.

Нагадаємо, за словами Авакова, правоохоронці забезпечать абсолютну безпеку на виборах і на дебатах

Українські Національні Новини

Політика