ukenru
u-moz-rozpovili-pro-stan-ditey-yakikh-dopravili-v-ukrayinu-z-bilorusi

У МОЗ розповіли про стан дітей, яких доправили в Україну з Білорусі

 • 9783 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. У Міністерстві охорони здоров'я розповіли про стан трьох постраждалих у Білорусі дітей, яких сьогодні доправили у Суми. Так, двоє дітей перебувають у задовільному стані, ще один – у важкому. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України, передає УНН.

"Сьогодні, 31 травня, санітарний літак ДСНС транспортував трьох постраждалих дітей з Республіки Білорусь. Стан двох пацієнтів задовільний, один перебуває у важкому стані. Супроводжували дітей фахівці Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" МОЗ України", – йдеться в повідомленні.

Бригади екстреної медичної допомоги у супроводі оперативно-рятувальної служби та патрульної поліції доставили постраждалих з аеропорту міста до Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

"Усі вони знаходяться під пильним наглядом лікарів та отримують необхідну кваліфіковану медичну допомогу", – зазначили в МОЗ.

Нагадаємо, авіація ДСНС доправила трьох постраждалих у ДТП дітей з Республіки Білорусь додому - у Суми. 

Як повідомляв УНН, група дітей поверталася із Польщі через Білорусь до Сумської області. Близько 7:00 години 13 травня на 54 км автодороги Р-98 Кам’янець-Шерешево-Свислочь, поблизу села Мартинюки, сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув хлопчик 2005 року народження з міста Суми. Ще шестеро дітей отримали травми різного ступеня тяжкості. 

Прокуратура Сумської області відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП у Білорусі. Розслідують неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, що спричинило смерть неповнолітнього та тяжкі наслідки. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП