ukenru
u-moz-do-25-chervnya-pidgotuyut-novi-obmezhennya-dlya-protidiyi-koronavirusu-delta

У МОЗ до 25 червня підготують нові обмеження для протидії коронавірусу Delta

 • 20608 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. У Міністерстві охорони здоров’я готують нові обмеження для протидії поширенню коронавірусу штаму "Дельта" в Україні. Про це заявив заступник міністра охорони здоров'я - головний санітарний лікар України Ігор Кузін, передає УНН.

Цитата

“До 25-го червня, за окремим дорученням РНБО, буде підготовлено комплексні пропозиції задля протидії поширенню коронавірусу штаму Дельта в Україні”, - заявив головний санлікар.

Деталі

Кузін також додав, що для зменшення ризику поширення штаму Дельта в Україні, на засіданні Уряду, яке відбулося 23 червня, підтримали впровадження низки заходів.

Так, громадянам, які прибули з Республіки Індія, Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Російської Федерації, Португальської Республіки або перебували на їх території не менше семи днів, заборонено перетин державного кордону України без негативного результату експрес-тесту. Вказана норма почне діяти з 25 червня.

Додамо

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов у коментарі УНН повідомив, що в Україні зафіксовано 2 випадки коронавірусу “дельта” штаму в Україні.

Новий штам вірусу COVID-19 “Дельта” вже виявлено в понад 90 країнах світу

За останніми даними, випадки варіанту коронавірусу Delta були виявлені у Великій Британії, Індії, Китаї, США, Канаді, Португалії, Польщі, Швейцарії, Росії, Туреччині, Японії і Непалі.

Також перший випадок "дельта-штаму" коронавірусу сьогодні вранці виявили в Мінську та у Словаччині

Українські Національні Новини

Політика