ukenru
u-moskvi-zatrimali-eks-gendirektora-ztmk

У Москві затримали екс-гендиректора запорізького комбінату

 • 14136 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. У Москві за запитом Генпрокуратури України затримали Володимира Королькова - колишнього гендиректора "Запорізького титано-магнієвого комбінату". Про це повідомляє УНН з посиланням на "Комерсант".

Володимир Корольков був оголошений Україною в міжнародний розшук у 2017 році в рамках розслідування кримінальної справи, пов'язаної з розкраданням 492 млн гривень, це приблизно 14, 8 млн євро, виділених на технічну модернізацію підприємства.

Пан Корольков, працював в Москві технологом.

Вранці 29 серпня поліцейські разом з представниками Інтерполу затримали його на робочому місці.

Нагадаємо, 23 вересня 2016 року детективи Національного антикорупційного бюро України затримали директора ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" ("ЗТМК") за зловживання службовим становищем.

Слідство встановило, що протягом 2014-2015 років на модернізацію виробництва ТОВ "ЗТМК", згідно з договором про заснування, компанія-співвласник "TOLEXIS TRADING LIMITED" виділила 880 млн грн. Однак, директор підприємства, зловживаючи службовим становищем, вчинив розтрату здебільшого отриманих грошових коштів (492 млн грн), перерахувавши їх на користь третіх осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП