u-moskvi-ta-pidmoskovyi-vveli-rezhim-kontrteroristichnoyi-operatsiyi

У москві та підмосков'ї ввели режим контртерористичної операції

 • 1054424 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. У москві, підмосков'ї та воронезькій області рф введено режим контртерористичної операції. Таку заяву національного антитерористичного комітету (нак) росії у суботу поширили росЗМІ, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, це зроблено для запобігання "можливим терактам".

Раніше мер москви сергій собянін оголосив про проведення у столиці рф "антитерористичних заходів". "Запроваджено додатковий контроль на дорогах. Можливе обмеження проведення масових заходів", - зазначив собянін. За його словами, заходи, що проводяться "у зв'язку з інформацією, що надходить", спрямовані на "посилення заходів безпеки".

Це сталося після того, як було порушено кримінальну справу проти засновника пвк "вагнер" євгенія пригожина.

Доповнення

У ніч на 24 червня, за даним росЗМІ, у москві по тривозі підняли підрозділи омон рф і собр росгвардії.

Генпрокуратура рф 23 червня оголосила про порушення кримінальної справи стосовно засновника пвк "вагнер" євгенія пригожина за статтею про збройний заколот. Справу порушили після того, як пригожин заявив про удар по таборах пвк "вагнер", завданий міноборони рф, і повідомив, що разом із бійцями піде "розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня". міноборони рф назвало твердження про завданий удар такими, що не відповідають дійсності. фсб рф заявила, що висловлювання пригожина "фактично є закликом до початку збройного громадянського конфлікту" на території рф, і закликала бійців пвк "вагнер" не виконувати накази пригожина та вжити заходів для його затримання.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Донеччина: росіяни вбили дві людини та ще двох поранили

     • 556106 переглядiв

    Найближчим часом путін виступить зі зверненням

     • 1564508 переглядiв

    Ворожа атака на Київ: троє загинули, врятували 22 людей

     • 2421974 переглядiв