ukenru
u-moskvi-poproschalisya-z-kobzonom

У Москві попрощалися з Кобзоном

 • 16041 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. У Москві поховали радянського артиста і депутата Держдуми РФ Йосипа Кобзона. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

Панахида проходила в концертному залі імені П.І.Чайковського. Громадянська панахида по Кобзону тривала п'ять годин. За підрахунками правоохоронців, кількість тих, хто прийшов попрощатися, уже до середини панахиди наблизилася до 6 тисяч.

На церемонію прощання прийшли президент і прем'єр-міністр Росії Володимир Путін і Дмитро Медведєв, мер Москви Сергій Собянін, голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін, губернатор Підмосков'я Андрій Воробйов.

Повідомлялося, що свої співчуття висловив телеграмою і лідер КНДР Кім Чен Ин.

Як повідомляв УНН, причиною смерті співака і депутата Держдуми РФ Йосипа Кобзона стала четверта стадія раку. Він помер 30 серпня у віці 80 років.

Кобзон народився 11 вересня 1937 року в місті Часів Яр Донецької області.

Він був одним з найпалкіших прихильників президента РФ Володимира Путіна і не раз висловлював свою підтримку Росії і бойовикам на Донбасі.

Відзначимо, в травні 2018 року російського співака Йосипа Кобзона включили в список санкцій і позбавили всіх державних нагород.

Українські Національні Новини

Політика