ukenru
u-modulnomu-mistechku-dlya-pereselentsiv-u-lvovi-spalakh-kishkovoyi-infektsiyi-zakhvorilo-32-lyudey

У модульному містечку для переселенців у Львові - спалах кишкової інфекції: захворіло 32 людей

 • 1411578 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. У Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню госпіталізували 11 осіб, які тимчасово проживають у модульному містечку для переселенців у Львові, з первинним діагнозом "гостра кишкова інфекція". Усього захворіло 32 людини, з них 21 дитина. Про це інформує УНН, посилаючись на сторінку Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ у Facebook. 

Цитата

"У Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню госпіталізовано 11 осіб, з них 9 дітей до 17 років з первинним діагнозом "гостра кишкова інфекція" з числа внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у модульному містечку міста Львова", - ідеться у повідомленні.

"Усього захворіло 32 особи, з них 21 дитина до 17 років", - додали у центрі.

Деталі

Повідомляється, що пацієнти поступили до лікарні у стані середньої важкості зі скаргами на нудоту, блювоту, підвищення температури тіла, часту діарею. При активному огляді лікарями мешканців містечка та при зборі епіданамнезу виявили ще 21 хворого з легким перебігом, з них 12 дітей до 17 років. Хворих ізолювали та залишили на амбулаторному лікуванні під спостереженням лікарів 4ї міської поліклініки.

Наразі фахівці здійснюють комплекс лікувально-діагностичних заходів та протиепідемічних заходів. Також у містечку провели дезінфекцію приміщень.

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, триває епідрозслідування. У лікарні хворим надається повний комплекс лікувально-діагностичних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке стрес, хто найменше від нього захищений та як з ним боротися – розповідає експертка

Українські Національні Новини

Суспільство