ukenru
u-miskradi-prokomentuvali-vruchennya-pidozri-meru-uzhgoroda

У міськраді прокоментували вручення підозри меру Ужгорода

 • 11268 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. У міській раді Ужгорода завірили, що наявна офіційна документація, яка підтверджує відсутність матеріальних збитків при реконструкції культурно-історичного центру "Совине гніздо". Про це повідомили у прес-службі мерії, передає УНН.

Так, зазначено, що 29 серпня 2018 року у першій половині дня обласний прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк вручив Ужгородському міському голові Богдану Андріїву підозру щодо обставин реконструкції культурно-історичного центру "Совине гніздо".

"Разом з тим, інформуємо, що є офіційна технічна документація з державного органу, яка підтверджує відсутність матеріальних збитків, які б спричинили фінансову шкоду державі або громаді міста. Ці матеріали наразі оформляються захисниками та згодом будуть подані до органу досудового розслідування", - заявили у мерії.

Також у відомстві зазначили, що всі тендерні процедури з реконструкції "Совиного гнізда" були проведені та роботи були розпочаті до набуття Андріївим повноважень мера.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що міському голові Ужгорода через адвоката вручили підозру у розтраті. Водночас від коментарів щодо цієї ситуації у прес-службі прокуратури області утримались.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП