ukenru
u-minsku-vidbulas-zustrich-predstavnikiv-ukrayini-ta-rf-u-kontaktniy-grupi

У Мінську відбулась зустріч представників України та РФ у контактній групі

 • 14464 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У Мінську українська делегація зустрілася з російською стороною Тристоронньої контактної групи для обговорення підвищення ефективності роботи ТКГ, передає УНН із посиланням на повідомлення Офісу Президента.

Як повідомили в Офісі, у межах робочого візиту до Білорусі українська делегація зустрілася з російською стороною Тристоронньої контактної групи з мирного врегулюванню ситуації на Донбасі (ТКГ) з метою обговорення підвищення ефективності роботи групи.

"Зустріч відбулася в межах виконання домовленостей лідерів Нормандського формату та у продовження зустрічей української делегації в Берліні 2 червня й напередодні робочої поїздки української делегації в Париж 12 червня", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ), яке проходило у форматі відеоконференції за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей України у складі української делегації. В роботі ТКГ оголошено технічну перерву до 15 червня.

Українські Національні Новини

Політика