ukenru
u-minsku-domovilisya-pro-pochatok-vidnovlennya-avariynogo-mostu-v-stanitsi-luganskiy

Безсмертний: у Мінську домовилися про початок відновлення аварійного мосту в Станиці Луганській

 • 13554 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. У Мінську були прийняті рішення та досягнуті домовленості щодо відбудови пішохідного мосту та ліквідації фортифікаційних споруд. Про це під час брифінгу повідомив представник України у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний, передає кореспондент УНН.

"Один з найважливіших пунктів стосується соціал-гуманітарної сфери, він пов'язаний із ситуацією, яка склалася навколо Станиці Луганської, відбудові мостового переходу, будівництві мосту. Прийняті рішення щодо відбудови цього мосту, а перед тим – щодо ліквідації фортифікаційних споруд, які знаходяться на мосту в районі мостового переходу", - зазначив Безсмертний.

З його слів, це також дуже важливо, тому що це змінить соціально-економічну ситуацію і поліпшить стосунки між людьми.

"В цьому плані також досягнуто домовленостей щодо початку робіт, для того, щоб відновити такий мостовий перехід", - сказав він.

Нагадаємо, міст був підірваний на початку 2015 року. У районі цього мосту розташований єдиний пункт пропуску в регіоні. Через пошкодження мосту КПВВ "Станиця Луганська" обслуговує тільки пішоходів.

Раніше Президент України Володимир Зеленський заявляв, що українська сторона планує провести демонтаж бетонних конструкцій для початку відновлення моста у Станиці Луганській.

Також Зеленський називав умову для відбудови мосту

Українські Національні Новини

Політика