ukenru
u-minoboroni-rozpovili-pro-stan-poranenikh-uchora-viyskovosluzhbovtsiv

У Міноборони розповіли про стан поранених учора військовослужбовців

 • 7877 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Протягом минулої доби в зоні проведення бойових дій на Донбасі один військовослужбовець Збройних сил України загинув, ще троє тримали поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформацію прес-служби Міноборони.

"Внаслідок бойових дій загинув один наших військовослужбовець, 1995 р.н. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким нашого героя, а також його бойовим товаришам. Вічна пам’ять. Окрім цього, троє наших українських захисників отримали поранення різного ступеня. Наразі їм надається кваліфікована допомога у медичних закладах", - йдеться у повідомленні.

Загалом протягом вчорашнього дня було зафіксовано 49 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України, з них 12 обстрілів зафіксовано на Луганському напрямку, 36 – на Донецькому напрямку. Українським військовим близько 20 разів доводилось відкривати вогонь у відповідь.

Нагадаємо, 21 травня двоє українських військових загинули і ще четверо дістали поранення після зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків біля населеного пункту Південне.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП