u-minenergo-ne-viklyuchili-stabilizatsiyni-vidklyuchennya-u-dvokh-oblastyakh

У Міненерго не виключили стабілізаційні відключення у двох областях

 • 881308 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. За словами міністра енергетики України Германа Галущенка, сьогодні, 14 лютого, генерації електроенергії достатньо для задоволення потреб споживачів, але в Одеській та Хмельницькій областях все ж можливі стабілізаційні відключення, повідомляє Міненерго у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Неймовірними зусиллями енергетиків вдається тримати генерацію, доставку та розподіл електроенергії на необхідному рівні, щоб забезпечувати потреби споживачів», - заявив Галущенко.

"Однак у деяких регіонах, зокрема Одеській та Хмельницькій областях, можливі стабілізаційні відключення, пов‘язані з ремонтами мереж", - вказано у заяві міністерства.

Деталі

Як зауважили у Міненерго, ці успіхи мають свою високу ціну, ціну людського життя. У прифронтових областях енергетики працюють під обстрілами та в небезпечних місцях.

«В останні дні, на жаль, трапились трагічні випадки. На мінах підірвались автомобілі ремонтників Миколаївобленерго та Харківобленерго. Є загиблий, багато поранених. Щирі співчуття близьким померлого, найшвидшого одужання постраждалим», - зазначив Галущенко.

Нагадаємо

На Харківщині співробітник обленерго підірвався на вибухівці, його госпіталізували.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Троє українців загинули під завалами у Туреччині - родич

     • 566914 переглядiв

    У США вперше тактичним літаком керував штучний інтелект

     • 794321 переглядiв

    Молдова знову відкрила повітряний простір

     • 568291 переглядiв