ukenru
u-mikolayevi-zatrimali-prikordonnika-za-prodazh-narkotikiv

У Миколаєві затримали прикордонника за продаж наркотиків

 • 13090 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Слідчі Державного бюро розслідувань затримали інспектора Держприкордонслужби за збут канабісу. Про це УНН повідомили у прес-службі ДБР.

За попередньою інформацією ДБР, інспектори відділення "Миколаїв" Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського управління Держприкордонслужби займалися збутом наркотичних засобів на території Миколаєва та області.

Під час проведення контрольної закупки наркотиків одного з інспекторів було затримано.

Також, за результатами проведення обшуків за місцем проходження військової служби та проживання інспекторів, виявлено та вилучено наркотичні засоби.

Вирішується питання про вручення затриманому та його спільнику повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а саме збуті наркотичних речовин групою осіб (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України) та обрання відносно них запобіжного заходу.

У разі доведення вини, прикордонникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що також у Миколаєві затримали військового за продаж психотропів та зберігання зброї. Згодом у ВР внесли відповідний законопроект.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП