ukenru
u-mikolayevi-vzyali-pid-vartu-pidozryuvanogo-u-vbivstvi-vidomogo-doslidnika

У Миколаєві взяли під варту підозрюваного у вбивстві відомого дослідника

 • 11315 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Суд у Миколаєві взяв під варту підозрюваного у вбивстві українського науковця Миколи Шитюка. Про це повідомили у прес-службі Центрального районного суду міста Миколаїв, передає УНН

"Дослідивши матеріали справи, слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила обрати підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою до 31.10.2018 року", - йдеться в повідомленні.

До суду надійшло клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу раніше судимому чоловіку, якого підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

"Судове засідання з розгляду зазначеного клопотання здійснювалося за клопотанням прокурора, яке підтримали захисник та підозрюваний, у закритому режимі, оскільки в матеріалах містяться відомості про особисте та сімейне життя чи обставини, які принижують гідність підозрюваного і потерпілого", - зазначили у суді.

Нагадаємо, тіло українського вченого Миколи Шитюка з ознаками насильницької смерті знайшли у квартирі багатоповерхового будинку Миколаєва. Згодом правоохоронці затримали причетного до скоєння злочину. Правоохоронці встановили, що до вбивства Шитюка причетний його далекий родич. Чоловік пояснив, що скоїв злочин на ґрунті конфлікту, пов'язаного з родинними відносинами особистого характеру. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП